bannertools lsn
WinkelwagenZoeken
bannertools-m-lsn.jpg
Welkom bij de bestelshop van Longevity Specialisten Nederland.

Je kunt hier eenvoudig de tools bestellen welke je nodig hebt bij de opbouw en exploitatie van jouw praktijk.
Bestellingen worden van tevoren betaald, je ontvangt daartoe een betaallink via Whatsapp. Pas na ontvangst van een betaling wordt een bestelling in behandeling genomen. De vermelde prijzen, zijn prijzen inclusief BTW.

De webshop genereert, als jouw bestelling geplaatst is, automatisch een factuur. Maak, alvorens je besteld, eerst een klantaccount aan, je hoeft dan slechts éénmalig jouw gegevens in te voeren en daarnaast blijven niet afgeronde bestellingen bewaard. Om de kosten voor een ieder beheersbaar te houden geldt er een minimum bestelbedrag van € 50,00 excl. BTW.

Je kunt hier bestellen:
  • Flyers, deze worden gebruikt voor promotie van jouw praktijk. 
  • Visitekaartjes
  • Informatiedocumenten en boekjes om aan je klanten mee te geven.
  • Werkdocumenten, deze formulieren heb je nodig bij de begeleiding van jouw klanten
  • Het handige "Boodschappen info boekje" met alle E-nummers.
De te bestellen flyers en informatiedocumenten worden gepersonaliseert met jouw gegevens, zorg dus dat we deze informatie in ons bezit hebben!
Leuke foto(’s), 600dpi, waarbij je in de camera kijkt en minimaal de contactgegevens, telefoon en/of e-mail). Bij voorkeur ook een stukje tekst over jezelf.
Om de documenten te personaliseren, is er de keus uit twee kleuren:
Tekst in LSN rood (A) of LSN groen (B), graag jouw keus bij het bestellen opgeven in het vak "Opmerkingen". Het gebruikte lettertype is altijd "Calibri".

     

Uitsluitend op de meeste 3 slag folders is extra ruimte voor een stukje intro-tekst over jezelf. 

Een bestelling wordt na ontvangst direct verwerkt.
De levertijd vanaf de drukkerij bedraagt gemiddeld tussen de 5 en 7 werkdagen.

*) Mocht onverhoopt handmatige overschrijving aan de orde zijn, dan kan betaald worden door over te schrijven naar rekeningnummer NL05ASNB0782 3695 10 t.n.v. F.J. Kemper - LSN te Hoorn.

Mocht je vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen, telefonisch 0367501784 of per mail office@longevityspecialisten.nl

 

©2019 LSCNTools webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN