bannertools lsn
WinkelwagenZoeken
bannertools-m-lsn.jpg
Beste collega,
 
Met plezier bieden wij jou de Lente 2017 editie van onze Nieuwsbrief aan, waarin wij de voor jou van belang zijnde informatie puntsgewijs hebben samengevat. Wij verzoeken je vriendelijk, maar als altijd toch ook dringend, deze goed door te lezen om geen voor jou relevante informatie te missen. Graag tot ziens tijdens onze bijscholing en/of Meet & Greet binnen de komende maanden.

Wat vind je in deze nieuwsbrief?
 1. Belangrijke data 2017
 2. Accreditatiepunten
 3. PGL Samenwerking + aanbieding
 4. Schoolvoorstelling “Vette Shit”
 5. Ranking LSCNL websites
 6. Betalingsherinneringen
 7. AFLO Site
 8. Quizvragen
 9. Nationale Beroepengids
 10. Diversen 
 1. Belangrijke data 2017 [noteer nu vast in jouw agenda]
 
 1. Meet & Greet – 1 juli 2017
  Nynke van Middelaar zal deze dag onze host zijn en op dit moment wordt nog gekeken naar hoe wij deze dag in gaan vullen, waarover binnenkort meer. De locatie is wederom Centrum Een en Al aan de Mozartlaan 25 in Hilversum en de tijden zijn: 10:30-15:30 uur. [Deelname €5,-]
   
 2. Bijscholingen - 1 juni en 5 oktober 2017
  De volgende onderwerpen staan dit jaar op het bijscholingsprogramma:
 1. juni 2017          Candida Albicans en Vochthuishouding         5 oktober 2017      B Vitamines en Immuunsysteem         
  Noteer deze data nu vast in je agenda, zodat je deze bijscholingen en bijbehorende accreditatiepunten niet [weer] hoeft te missen. [Deelname €69,-]

   
 1. Examen – zaterdagen: 24 juni, 2 september en 4 november 2017
  Collega’s die in aanmerking komen voor het [her-]examen ontvangen hiervoor een uitnodiging van Yvon Vlas per mail. Het examen/toets kan tegenwoordig online gemaakt worden en wordt afgenomen op bovengenoemde zaterdagen van 13:00 – 16:30 uur (examen) of 13:00 – 14:30 uur (toets). Graag altijd jouw deelname bevestigen door aankoop van dit “product” in onze LSCNLTools Webshop. [Deelname €59,- p.p.]

  Noot: Het examen is bedoeld om jou te testen of je de kennis beheerst en kunt toepassen als Longevity coach. De jaarlijkse toets is om te testen of de nieuw aangeleverde kennis via ons Kenniscentrum op AFLO, middels de supplementen, tot jouw parate kennis behoort, aangezien longevity coaching een dynamisch beroep is en het kennis- en werkveld zeer omvangrijk. De jaarlijkse toets is een verplicht onderdeel voor de jaarlijkse accreditatie bestemd om de geldigheid van jouw officiële LSCNL-diploma met een jaar te verlengen.
 
 1. Werkoverleg/Franchisevergadering 4 september 2017
Het overleg tussen franchisenemers en het LSCNL management wordt omgedoopt tot “Franchiseoverleg” en vindt 2x per jaar centraal plaats in Het Tulip Inn Hotel aan de Koninginneweg 30 1217 LA te Hilversum. Daarbij komt het eerder geplande overleg van donderdag 7 september 2017 te vervallen.
 
De Franchisevergadering is bedoeld voor franchisenemers om allerhande zaken bij LSCNL voor het voetlicht te brengen welke zij op dat moment van belang achten, wat in het verlengde kan liggen van de door coaches georganiseerde intervisies. De input voor dit overleg komt dus zowel van het LSCNL-MT als van jou[w collega coaches]. De agenda dient uiterlijk 1 week tevoren te worden samengesteld en gedeeld n.a.v. daarvoor via de mail [Office@lscnl.org] ingezonden agendapunten. Voor 2017 wordt nog eenmaal gekozen voor een overleg in de avond. Een voorzitter en notulist zal op de avond zelf gekozen worden uit de aanwezigen. Deelname is kosteloos en op jouw aanwezigheid wordt door jouw collega’s gerekend, omdat wij ook jouw input op waarde schatten. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan verzoeken wij je tijdig te laten weten, waarvoor namens alle deelnemers vast bedankt
 
 1. Vakantiesluiting kantoor 2017
24 december t/m 1 januari – Kerstvakantie
 
 1. Accreditatiepunten 2017
Tijdens het laatste werkoverleg is door het MT reeds aangegeven dat behaalde accreditatiepunten in 2017 door jou zelf bijgehouden dienen te worden en maandelijks doorgemaild moeten worden naar accreditatie@lscnl.org o.v.v. evenement en datum. Mocht je dit nog niet gedaan hebben, zorg er dan voor dat je dit zo spoedig mogelijk in orde maakt. Op het afgeschermde gedeelte van de www.lscnl.org staat een pdf waarin je kunt checken of al jouw behaalde  accreditatiepunten ook correct ingevoerd zijn. Zie ook de laatste Nieuwsflits voor informatie over de geplande uitbreiding accreditatiepunten in 2018.
 
Dossiervorming en accreditatiepunten
Men kan hiermee maximaal 10 punten verdienen. Dit houdt dan tevens in dat het aantal toe te kennen punten zal corresponderen met een “rapportcijfer”. M.a.w. 7 accreditatiepunten staat gelijk aan een “ruim voldoende” in schooltermen.
 
 1. Samenwerking met Pure Genetic Lifestyle
Woensdag 12 april jl. heeft de eerste PGL training sessie plaatsgevonden op kantoor in Almere Stad, welke door Kevin van der Plas uit hoofde van PGL werd bijgewoond en ondersteund. Het was een uiterst leerzame dag en daarbij hebben reeds 6 collega’s zich gekwalificeerd voor de kick off en samenwerking met PGL. Een 2e trainingsronde is voorzien voor juli dit jaar.
 
Deelnemers 1e ronde zijn: Yvon Vlas, Loes Schilder, Nynke van Middelaar, Anne Ponstein, Miranda Verbeek en Erik de Groot. Saskia Smit en Yolanda Janssen konden deze ronde helaas nog niet meedoen, maar worden uiteraard uitgenodigd voor de 2e ronde.
 
PGL aanbieding
Op dit moment is de consumentenprijs voor de meest uitgebreide DNA test van PGL nog €1.495,00, maar PGL heeft reeds aangegeven voornemens te zijn deze prijs op korte termijn verder te verlagen. Op dit moment bieden zij deze test echter voor € 890,00 aan voor geïnteresseerde LSCNL coaches. Mocht jij daar een van zijn, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We kunnen dan altijd zien of er nog verdere onderhandelingsruimte bestaat.
 
 1. Schoolvoorstelling “Vette Shit”
Tijdens het laatste Werkoverleg heeft Judica Wansink aangegeven dat er eerder  een 7-tal collega’s hadden laten weten gebruik te willen maken van deze voorstellingen op scholen bij hen in de buurt. Zover heeft zij echter nog niet van hen gehoord, dus mocht jij ook of nog steeds belangstelling hebben, neem dan nog even contact met haar op via Wansink.J@lscnl.org of zie haar contactgegevens op haar persoonlijke contactpagina.
 
Schoolvoorstelling details vind je ook op afgesloten gedeelte van www.lscnl.org
 
 1. Ranking van LSCNL websites
Sinds het najaar van 2016 hebben we de beschikking gekregen over een nieuwe website met nieuwe content en geïntegreerde techniek t.b.v. het beter gevonden worden via zoekmachines. Deze kijken echter zeker niet alleen naar op te geven zoektermen, maar nog meer naar de inhoud van websites en de relevantie daarvan. Daarom is dan ook bewust gekozen voor het programma “Buddypress”.
 
De zoektermen staan inmiddels al geruime tijd perfect ingesteld. Dit zijn dan ook de termen waarop LSCNL gevonden wil worden en daar is dus ook royaal in geïnvesteerd. Voor het tweede, veel belangrijkere aspect, ben jij als coach zelf verantwoordelijk! Namelijk de wisselende content… Deze realiseer je door alle door jou ontplooide, voorgenomen activiteiten zoals voorlichtingen, lezingen, workshops en voorstellingen op de site te plaatsen voorzien van alle benodigde details. [Dus ook de locatie invoeren!] Daarnaast plaats je tevens die activiteit(en) waar je aan deelneemt, zoals een beurs. Vervolgens kun je van tijd tot tijd je profielfoto en/of je referenties wisselen. Zelfs als je dit als enige doet zullen de zoekmachines dit al opmerken! Doe wij dit met zijn allen als groep, dan neemt het effect bij zoekmachines zelfs exponentieel toe!! De website stijgt in de ranking en de naamsbekendheid neemt daardoor vanzelf toe.
Wij roepen jou dan ook op om hier vandaag nog aandacht aan te besteden, want “wie wil dit nu niet”? Mede met dank namens al jouw collega’s.
 
 1. Betalingsherinneringen
Helaas zien wij het regelmatig gebeuren dat de Franchise fee [veel en meermalen] te laat betaald wordt. Zoals bekend en vermeld in de Franchise Overeenkomst dient deze op of voor de eerste van de kalendermaand te zijn voldaan. Ondanks het versturen van een tijdige betalingsherinnering via de Groepsapp en mails met herinneringen m.b.t. openstaande posten, wordt te laat betaald en worden de terecht in rekening gebrachte administratiekosten niet voldaan.
Vanaf heden blijven deze administratiekosten dus openstaan als niet voldane vordering!
Wil je deze situatie vermijden, dan adviseren wij je nogmaals het starten van een periodieke overschrijving.
 
 1. AFLO site - bezoekersaantallen
LSCNL besteed veel tijd en aandacht aan het up to date en bijhouden van de AFLO site. Ook nieuwe documenten, een must voor iedere coach, worden daar met regelmaat geplaatst. Omdat wij tegenwoordig de bezoekers en de inlogfrequentie kunnen monitoren, valt het ons op dat er op dit moment nog onvoldoende gebruik wordt gemaakt van dit kenniscentrum. Ben jij uitgenodigd voor een examen of toets, dan is het beslist van belang dat je regelmatig kennis neemt van deze site en het vele aangeboden studiemateriaal. Tenslotte ben je als serieuze longevity coach nooit uitgeleerd.
 
 1. Quizknop op LSCNL.org
Tijdens het laatste werkoverleg in Hilversum is aangegeven dat LSCNL deze knop vrij eenvoudig kan installeren op onze site, maar dat daarvoor tenminste 60 quizvragen nodig zijn, om vragen ook met regelmaat te kunnen verversen. Een ieder was verzocht om met tenminste 6 vragen te komen. Op dit moment missen helaas nog veel vragen om dit te kunnen realiseren, dus vragen wij ook jou nogmaals om input.
 
 1. Nationale Beroepengids
LSCNL heeft het beroep Longevity Coach op laten nemen in de Nationale Beroepengids, wat betekent dat dit nu ook een formeel erkend en gedefinieerd beroep is geworden.
 
 1. Diversen
 
 1. Standaard mailadres voor de standaard bedrijfsvoering
Graag vragen wij nogmaals jouw aandacht voor gebruik van het juiste mailadres, voor correspondentie in het algemeen, met name voor het insturen van eventuele facturen.
 
 1. LSCNL kostenoverzicht en Franchise Overeenkomst
Op het afgesloten gedeelte van www.lscnl.org hebben wij onlangs een LSCNL kostenoverzicht in pdf opgenomen, welke alle genoemde kosten en bedragen uit de Franchise overeenkomst overzichtelijk weergeeft. Tevens is daar een pdf zichtbaar van de laatste versie Franchise overeenkomst.
 
Waar jouw persoonlijk contract lagere bedragen weergeeft blijven deze uiteraard van kracht totdat deze overeenkomst herzien wordt.
 
 
Het LSCNL - Management Team

*Noot: Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten ontleend worden.

©2019 LSCNTools webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN